vineri, 8 aprilie 2011

Omleta cu Rosii si Creveti

Cum e vineri si weekendul - chiar dupa colt, deja imi fac planuri cum sa lenevim cat mai eficient maine si poimaine. (Saptamana viitoare plecam si nu o sa mai avem timp de leneveala... dar nu ma plang deloc - de abia astept :D)

Anyway, ouale astea se incadreaza la fix in categoria "micul-dejun perfect pentru un weekend relaxat":


Trebuie doar sa bati 4 oua cu 2 linguri de smantana si cu un praf de sare si unul de piper. Intr-o tigaie, rumeneste 2 fire de ceapa verde si 4-5 rosii cherry taiate in jumatati, timp de 3-4 minute, si apoi toarna ouale peste. Amesteca gingas de cateva ori, pana sunt facute.

Separat, perpeleste cativa creveti intr-o lingura de ulei de masline, timp de 2-3 minute. Cand sunt gata, stoarce niste zeama de lamaie peste ei.

Aseaza ouale pe felii de paine prajita, frecate cu usturoi, si on top of that, pune cativa creveti :D 


Leneveala placuta si voua :D

1 comentarii:

Ce bine arata !!Mi-ai facut pofta de omleta ! :)) Unde mai pui ca ador creverii si cam tot ce iese din mare in general. :) Pup !! :*

Trimiteți un comentariu