miercuri, 15 iunie 2011

Light Weekend

Inca din februarie, ne tot faceam planuri pentru "weekendul mare" din iunie. Sa mergem in Grecia, ba nu, in Delta, ba mai frumos ar fi sa facem un road trip prin Maramures si Bucovina. Din pacate insa, uneori socoteala de-acasa nu se asorteaza cu cea din targ, si cand am aflat ca Alex are de lucru si sambata ni s-au inecat corabiile pline de planuri. Pana la urma, insa, a fost for the best! N-am vizitat locuri noi si excititng, ci ne-am intors la locuri vechi si pline de amintiri dragi.


Adica am mers la Orsova, la unchiul si matusa mea, unde am avut parte de cel mai linistit weekend ever. Aici imi faceam vacantele de vara inca de cand aveam 7 ani, aici am invatat sa inot (in Dunare) si sa joc whist si aici mananci cea mai buna varza a la Cluj si cel mai delicios mic dejun - marca Tanti Fanica - ramas nechimbat de cand il stiu.


N-am sa va arat poze cu Dunarea sau Cazanele sau cu Debebal din munte, pentru ca ne-am depasit pe noi insine in puturosenie si am reusit sa nu punem nici un picior in afara curtii in cele 3 zile petrecute aici (deh - noi le-am mai vazut :)). Am avut un program incarcat: dormit pana la 1, pregatit si mancat gratar bun si jucat remi, whist si rentz pana la 2 noaptea. Perfect, daca ma intrebati pe mine!



Si acum sunt extrem de groaznic de deprimata pentru ca maine plec la Praga penttru o saptamana, la o scoala de vara de Gastroenterologie, without my lovely husband, si cum n-am mai fost niciodata singura in afara tarii noastre magnifice sunt absolut terifiata :((
Sa ne-auzim cu bine!

6 comentarii:

Distractie placuta la Praga si spor la invatat la scoala de vara. Am un prieten care a fost in 2009 si a fost foarte incantat. A avut ocazia sa faca endoscopie pe tot felul de manechine.Pacat ca nu au si o varianta pentru studenti:)

Servus!

Sunt ferm convinsa ca o sa-ti placa Praga. Sunt de 2 ani in oras si descopar ceva nou in fiecare zi.Imi permit sa-ti fac cateva recomandari de locuri deloc pretentioase dar cu mancare buna...poate iti vor fi de folos: mancare ceheasca(Olympia Ujezd=pub),mancare italiana cu o vedere exceptionala asupra castelului si Viltavei(Grosetto Marina- intr-o fosta nava cargo), cele mai bune prajituri din oras(Cafe Cafe),mancare vietnameza(micul The Noodle Bar), supe speciale si patiserie (Bakeshop). O saptamana minunata in Praga!

@ Anonim: iti multumsc mult pentru recomandari! Am notat cateva dintre ele si incerc neaparat! Revin cu impresii :D

ma disperi cu amestecul tau "delicat" de engleza si romana , dezastru ...

Imi pare nespus de rau. Sa sti ca sunt multe alte bloguri unde nu vei fi agasat de romgleza. Poti sa le incerci pe alea.

Merkur 500 - Xn-Xn Merkur 500 S. - Xn-Xn Merkur.
Merkur 500 S. In stock, see our selection of Merkur 500 double 메리트카지노총판 edge septcasino safety razors. It's the 온카지노 best Merkur, but its heavier sibling has to be

Trimiteți un comentariu