luni, 27 iunie 2011

O Salata cu Pui Afumat si Cirese

De cand au aparut ciresele, le-am mancat pe saturate. De cele mai multe ori direct din punga, in drum pe casa, dar si intr-o tarta delicioasa sau simple, dintr-un bol mare cat casa, tolaniti pe canapea. Insa o reteta sarata cu cirese n-am mai incercat niciodata, si azi s-a dovedit a fi ziua aia cu noroc, cand am facut incercarea si m-am minunat de rezultat!


Am amestecat intr-un bol incapator 2 maini de rucola, 1 avocado micut si bine copt, taiat in cubulete, 200g cirese, vreo 50g de pui afumat, feliat subtire, o jumatate de ceapa rosie mititica, feliata la fel de subtire si cateva migdale tocate, for some crunch.

Am botezat toata afacerea cu un dressing facut dintr-o lingura de sos de soia, o lingura de ulei de masline, 1 lingurita de zeama de lamaie si una de otet balsamic + sare & piper proaspat macinat.


A iesit ceva mult mai bun decat ma asteptam - combinatia e geniala! You HAVE to try!

2 comentarii:

Imi suna bine salata ta si arata si mai bine :) Chiar ma gandeam sa pun niste cireste intr-o salata, si acum am si reteta, multumesc!

@ Mihaela - arata bine, dar gustul e si mai bun! Surprinzator, dar adevarat! :)

Trimiteți un comentariu