luni, 17 ianuarie 2011

Snack - Ciupercute Umplute

Intrerupem programul obisnuit pentru o stire de ultima ora!


Vreo 20 de ciupercutze ratacite prin frigider au avut parte de tratament special azi: au fost spalate, uscate si umplute cu urmatorul amestec:


jumatate din coditze maruntite, 1/2 felie de paine faramitzata, un pic de parmezan ras, coditzele de la o ceapa verde tocate, patrunjel si un pic de cimbru maruntzite + 1 linguritza de mustar Dijon, 2 linguri de ulei de masine extravirgin, sare si piper.




Mai departe ciupercutzele s-au copt in cuptorul incins la foc mediu, timp de 10 minute. La sfarsit erau crocante si aurii si miroseau tare bine!


Martorii declara ca au fost delicioase, si ca tare si-ar mai fi dorit o portzie!

2 comentarii:

@VertAnge: da, asa zic si eu. Unde mai pui ca se fac in 10 minute!

Arata tare bine! Cred ca merg de minune la o mini-petrecere.

Trimiteți un comentariu