Azi am luat din piata o frumusete de capsuni (pe langa multe altele). Pana la crumble/cheesecake/trifle cu capsuni pe care o sa il execut maine (sugestii, anyone?) am incropit rapid bruschetele astea.
Recunosc ca suna putin (mai mult?) dubios combinatia, dar, credeti-ma, e absolut geniala! Dulceata acrisoara a capsunilor + gustul garlic-y al leurdei + branza cremoasa si sarata = match made in heaven! Nu-mi pare rau decat ca le-am descoperit asa de tarziu, dar nu-i nimic, mi-am promis solemn sa le fac in mod obsesiv zilele astea, cat mai gasesc leurda si capsuni in piata :D
Am prajit cateva felii de paine, le-am stropit cu putin ulei de masline extra-virgin si apoi am montat deasupra leurda taiata fasii si cateva capsuni feliate. Am sfaramat un pic de telemea de capra deasupra + niste piper proaspat macinat si asta a fost tot! Au disparut din farfurie aproape instantaneu - I m totally in love with them!
4 comentarii:
n-as zice nu combinatiei asteia, pentru ca am asa un feeling ca ai mare dreptate cand zici de gustul leurdei si al capsunelor. hmmm... must try ;)
Suna si arata genial !!
Am visat azi-noapte ca mancam bruschetele tale si, ca niciodata, am reusit sa gust dintr-una. Foarte bun!
@ Beatrice: mi se intampla si mie cateodata sa visez ca mananc... nu mai vreau sa ma trezesc :p
Trimiteți un comentariu