vineri, 11 martie 2011

RoBlogFest & Me



Primul meu RoBlogFest (mersi mult, Oana, pentru nominalizare) - and to you good people drooling & cooking alongside me - "un cal, regatul meu pentru un cal!"  hm... de fapt ar fi "un vot, un cupcake pentru un vot!" :))

3 comentarii:

Bafta, bafta, bafta!!! E fun Roblogfestul, acum 2 ani am fost si eu intre finalisti cu blogul meu, desi nu am castigat, dar mi-a placut ca si competitie in blogging. Sper sa castigi!!! Ne vedem la petrecerea de dupa (e pe 25 martie)

(Si te-am nominalizat pentru ca meritai, blogul tau e "altceva" plus ca a fost o surpriza tare placuta sa te cunosc si "asa", nu doar ca si colega :) )

Bună seara, numele meu este Costin Comba și administrez un blog de fotografie www.costin-comba.blogspot.com . Aș vrea să vă rog dacă doriti să facem un schimb de link-uri cu
www.costin-comba.blogspot.com si cu www.irinacomba.blogspot.com. Dacă doriți să mă băgați în seamă bine, dacă nu, mă înclin cu respect și vă mulțumesc, atașând scuzele de rigoare pentru deranjul creat. Daca aveti placerea si rabdarea sa imi lasati un mesaj de confirmare sau infirmare, o puteti face pe blogul meu la rubrica "Link exchange" sau la adresa de email costin_ph@yahoo.com

Trimiteți un comentariu